Haberler

Vali Civelek Klü'de Fidan Dikim Törenine Katıldı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi’nde gerçekleşen fidan ekim etkinliğine katıldı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi'nde gerçekleşen fidan ekim etkinliğine katıldı.

Gerçekleşen programda konuşan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakma sorumluluğumuzdur. Ormanlar Dünya yaşamının en değerli doğal kaynaklarıdır. Son yıllarda ormanlarımızın ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan önemi toplum tarafından çok iyi bir şekilde anlaşılmaktadır. Toplumda bu konuda bilinç oluşmuştur. Beklentiler ve taleplerde de artış gözlenmektedir. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Cumhuriyet tarihimizin en büyük ağaçlandırma seferberliğini, ağaçlandırma hamlesini gerçekleştirmekte, orman alanlarının iyileştirilmesi, genişletilmesi ve geliştirilmesi ile gelir getirici ağaçlandırma faaliyetlerini yürütmekte, ülkemiz orman alanları korunup arttırılmaktadır " dedi.

Gerçekleşen açılış konuşmalarının ardından, Vali Civelek ve beraberindekiler fidan dikim alanında sedir ve çınar fidanları dikti. Program sonunda yaklaşık 4 bin adet fidan toprakla buluştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esengül Civelek Kırklareli Kayalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title