Haberler

Vali Cirit'ten, Artvin'deki Cinayetle İlgili Açıklama

Artvin Valisi Kemal Cirit, Borçka ilçesinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın kardeşi Hasan Aydın’la ilgili olarak Artvin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Artvin Valisi Kemal Cirit, Borçka ilçesinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi Hasan Aydın'la ilgili olarak Artvin Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Artvin Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak getirilen ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Aydın'ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Cirit, hastane önünde bekleyen oğlu Kerim Aydın ile de görüştü.

Vali Cirit'in yanı sıra hastaneye Kamu Hastane Genel Sekreteri Kerim Yeşildağ, Artvin İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç ve Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan da gelerek Hasan Aydın'a yapılan müdahaleler ve silahlı saldırı hakkında bilgiler aldı.

Hastane önünde açıklamada yapan Vali Cirit, Hasan Aydın'ın silahla öldüren İ.A.'nın olaydan bir saat sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığını belirterek, "Borçka ilçemizde maalesef bir ölümlü asayiş olayı meydana geldi. Silahlı saldırı sonucu Hasan Aydın adlı vatandaşımız hayatını kaybetti. Olayın zanlısı olaydan yaklaşık bir saat sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra emniyet birimlerine sevk edilerek adli makamlara ulaştırıldı. Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Hasan Aydın, olay yerinden sağlık ekiplerince alınarak Borçka Devlet Hastanesine getirilerek ilk müdahale yapıldı. Ardından Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Aydın, burada hekimlerimizce yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolluk kuvvetlerimizin ilk incelemelerine göre zanlının 3 el ateş ettiği sanılıyor" dedi.

Öte yandan, Aydın'ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Aydın Kemal Cirit Borçka Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title