Haberler

Vali Çınar, Tatvan Sahilinde İncelemede Bulundu

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Van Gölü'nün Tatvan sahilinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Van Gölü'nün Tatvan sahilinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile sahili gezen Vali Çınar, belediye tarafından sahil şeridinde yürütülen çalışmaları inceledi ve Başkan Aksoy'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Vali Çınar, şöyle konuştu:

"Cenab-ı Allah bu şehre her şeyi vermiş. Tarih ve tarihten kalan eserler ile hikayeler vermiş. Hepsinden önemlisi çok güzel bir coğrafya vermiş. Tatvan ve hemen yanı başımızdaki Nemrut Dağı ile Nemrut Krater Gölü, bütün bu destinasyon dediğimiz bu alanlar çevre illerle planlandığında hakikaten insanı heyecanlandıran çok büyük bir turizm potansiyelidir. Buraya yatırımcıların koşarak geleceğinden eminim. Burası her çeşit aktivite ve spor alanlarına sahip. Dağ sporunun yanı sıra deniz sporu için de çok ideal bir yer. Bu şehirle bir takımız. Yapmamız gereken bütün potansiyeli en güzel haliyle değerlendirmek ve bütün değerleri ortaya çıkartmak. Allah'ın izniyle her şey burada çok daha güzel olacak. Ama, mutlaka huzura ihtiyaç var, huzur olmalı, bunu da tesis edeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Ali Çınar Van Gölü Bitlis Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title