Haberler

Vali Çınar 228 Yıllık Vakıf Camisi'ni İnceledi

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde bulunan 228 yıllık Ali Efendi-zade Mehmet Emin Efendi Vakfı hayratı köy camisinde incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde bulunan 228 yıllık Ali Efendi-zade Mehmet Emin Efendi Vakfı hayratı köy camisinde incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve Çan ilçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ile birlikte Büyükpaşa köyünü ziyaret etti. 228 Yıllık Kadı Mehmet Emin Efendi Vakfı Hayratı köy camiinde incelemelerde bulunan Çınar daha sonra camide Cuma namazı kıldı. Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, restorasyan yapılacak vakıf camii hakkında Vali Çınar'a bilgi verdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı "Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Caminin içinde bulunduğu arazinin iki ayrı parselden oluştuğu ve bu parsellerin mülkiyetlerinin ayrı kurumlarda olduğunu gördü cami vakıflar genel müdürlüğünde muhtarlığın bulunduğu müştemilat köy tüzel kişiliğine ait olduğundan restarosyon projesinin yapılabilmesi için mülkiyetin tekelde olması gerektiğini ve parsellerin tevhit edilmesi gerektiği bildirdi. Muhtarlıkla tevhit konusunda bu güne kadar bir anlaşma sağlayamadık. Bizim çözemediğimiz problemi sayın valimiz yerinde görmek ve çözüme katkı sağlamak istedi" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Efendi Ahmet Çınar Çanakkale Ali Çınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title