Haberler

Vali Çiçek, Türkiye Şampiyonu Okçuları Kabul Etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun'da 3-5 Şubat'ta düzenlenen Salon Minikler Türkiye Şampiyonası'ndan 1 kupa, 1 rekor ve 6 madalya ile dönen 4 sporcuyu makamında kabul etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun'da 3-5 Şubat'ta düzenlenen Salon Minikler Türkiye Şampiyonası'ndan 1 kupa, 1 rekor ve 6 madalya ile dönen 4 sporcuyu makamında kabul etti. Sporculara Vali Yardımcısı Kamil Köten, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Muğla spor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Antrenör Dr. Ejder Sönmez ve Muğla spor Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.Muğla'nın Yatağan ilçesinin Bencik köyünde Aile Hekimi Dr. Ejder Sönmez'in çalıştırdığı Muğla spor Okçuluk Takımı Samsun TÜYAP Fuar Alanı'nda 29 ilden 237 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada takım sıralamasında 247 puanla Türkiye rekoru kırarak üst üste dördüncü kez şampiyon oldu.Makaralı yay kategorisinde Muğlalı okçulardan Songül Lök birinci olurken, Gülçin Balık ikinci, Sevda Yaka da üçüncü oldu.Muğla'da başarılı sporcuların yetişmesi ve Türkiye'de önemli derece elde eden sporcular ile antrenörlerle gurur duyduğunu ifade eden Vali Çiçek, Muğla'da yetişen okçuluk sporcularının bölgede değil tüm Türkiye'de hatta dünyada başarılar kazandığını söyledi.Gönüllü olarak çocukları yetiştiren Aile Hekimi Ejder Sönmez'i tebrik eden Çiçek, "Sporcularımızın ilimizi hem Türkiye'de hem de dünyada uluslararası müsabakalarda başarılı bir şekilde teslim edecek güçlerinin olduğuna inanıyorum. Sporcularımızın her zaman yanındayız. Bu başarıyı uluslararası arenaya taşıyarak bayrağımızı dalgalandıracaksınız. Sporun yanında okul hayatınızı ihmal etmeyeceksiniz. İlimizde sizin gibi sporcularımız olduğu sürece alternatif turizm faaliyetlerinden olan spor turizmini geliştirmemiz daha kolay olacaktır" diye konuştu.Antrenör Ejder Sönmez ise sporcuların elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını anlatarak, "Şampiyonada takım sıralamasında 247 puanla Türkiye rekoru kırarak üst üste dördüncü kez şampiyon olduk. Kendi rekorumuzu bir kez daha yenilemiş olduk" dedi.Konuşmaların ardından Vali Çiçek sporculara hediye verdi.

Kaynak: AA / Spor

Amir Çiçek Türkiye Samsun Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title