Haberler

Vali Çiçek'ten Marmaris Belediyesi'ne Ziyaret

Güncelleme:

Valiler Kararnamesi ile Muğla'ya atanan Amir Çiçek, Marmaris Kaymakamlığının ardından Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı da makamında ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Muğla'ya atanan Amir Çiçek, Marmaris Kaymakamlığı'nın ardından Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı da makamında ziyaret etti.

Vali Çiçek Marmaris Belediyesi'ni ziyarette Başkan Ali Acar ve birim amirleri tarafından kapıda karşılandı. Vali Çiçek'i yaklaşık yarım saat makamında ağırlayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris'in turizmi, doğası ve eksiklikleri hakkında bilgi verdi. Marmaris gibi turizm bölgelerinin kış nüfusu baz alınarak merkezi bütçeden pay aldığını ve belediyenin norm kadrosunun da yine aynı şekilde hesaplandığını belirten Başkan Acar, Vali Çiçek'e yeni görevinde başarılar diledi.

Marmaris'in turizm geleceği açısından hiçbir endişe taşımadığını ifade eden Vali Çiçek ise; Muğla'nın valisi, kaymakamı, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte ortak bir çalışma içinde her türlü sıkıntının üstesinden geleceğine inandığını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Amir Çiçek Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title