Haberler

Vali Çiçek, Milas'ta İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, dün Milas’a geldi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, dün Milas'a geldi. Vali Çiçek, ilçede devam eden spor yatırımları ve açılması planlanan tenis kortunda inceleme yaptı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Milas'ta gerçekleştirilen spor yatırımlarını dün gerçekleştirdiği geziyle yerinde inceledi.

Açılması planlanan tenis kortunu ve şehir stadyumunu inceleyen Vali Çiçek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Çiçek'i karşılamaya; Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer geldi.

Vali Çiçek, ilçedeki yapımı tamamlanma aşamasına gelen; gençlik merkezi, tenis kortunu gezerek Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz tarafından bilgilendirildi.

Vali Çiçek kullanım hakkı Milas Belediyesinden, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne geçen şehir stadyumunda incelemede bulunduktan sonra şehir stadyumunun durumunun kötü olduğunu ifade etti. Otların bürüdüğü stadyumun bakımsızlığına değinen Çiçek, burada sportif faaliyetlerin bu şartlar altında yapılamayacağını belirti.

Vali Çiçek, stadyumla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için Öçalmaz'a talimat verdi. Vali Çiçek, şehir stadyumu gezisinin ardından Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde güreş eğitimi alan sporcularla da buluştu. Çiçek, güreşçilere ihtiyaçlarını sordu.

Gerçekleştirdiği inceleme gezisi sonrasında açıklama yapan Çiçek, spor tesislerinin özellikle gençler ve halkın kullanımına her zaman açık olduğunu anlatarak, "Gençlerimiz ve halkımız nerede isterse biz oraya spor yatırımı getirmeye hazırız. Yeter ki insanımız spor yapsın. Milas bugüne kadar çok sayıda milli güreşçi yetiştirmiş bir ilçemiz. Tesislerimizi gezdik. Gençlerimiz için oldukça güzel bir ortam" diye konuştu.

Milas Spor Salonu'nun mevcut şartlarının son derece kötü olduğunu ve yakın zamanda yatırım planına alınacağını kaydeden, "Milas'taki spor salonumuzun durumunun ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. Teknolojiye uygun çok güzel bir spor salonumuzu bu yılın ortasında programa alıyoruz. Milas'a bin kişilik bir spor salonu kazandıracağız. Ulusal ve uluslararası müsabakaların yapılabileceği güzel bir salon yakında hizmete girecek" dedi.

Vali Çiçek, inceleme gezisinin ardından ilçeden ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ali Amir Çiçek Muğla Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title