Haberler

Vali Çiçek Halı Dokudu

Kırsal alandaki vatandaşlar ile bir araya gelen Muğla valisi Amir Çiçek, Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi’nde bulunan Kızılağaç Mahallesi İlkokulu ve Kızılağaç Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Kırsal alandaki vatandaşlar ile bir araya gelen Muğla valisi Amir Çiçek, Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi'nde bulunan Kızılağaç Mahallesi İlkokulu ve Kızılağaç Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Vali Çiçek'e Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici, Kültür ve Turizm İl Müdürü Veli Çelik eşlik etti. Kızılağaç Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Vali Çiçek, kadınlara ürettikleri ürünler için teşekkür etti. Kadınların halk eğitim merkezlerine gelerek farklı konularda kendilerini geliştirmeleri ve öğrendiklerini girişimcilik ruhu ile üretime katmalarının önemli olduğunu söyleyen Vali Çiçek, bu şekilde kadınların ev ekonomisine katkı sağlayabileceğini dile getirdi.

Kilim atölyesini ziyaret eden Vali Çiçek, tezgahta kilim dokuyan kadınlarla dokuma yaptı. Geçtiğimiz yıl üretilen kilimleri de inceleyen Vali Çiçek, kursiyerlere başarı diledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amir Çiçek Kızılağaç Muğla Ula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title