Haberler

Vali Çetinkaya Yılın Doktorlarına Teşekkür Belgesi Verdi

Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yılın doktorları için tören düzenlendi.

Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yılın doktorları için tören  düzenlendi.

Valilik salonunda düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Gükhan Telatar, 14 Mart Tıp Bayramı'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına denk gelmesinin ayrı bir yönü olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yılının tema olarak birlikte kutlandığını belirten Telatar, ayrıca ön plana çıkartılan konuların başında sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve bununla ilgili alınması gereken önlemler geldiğini ifade etti.

Ulusal bir proje olan "Şifa Veren Ele Vefa" Projesi'ne de değinen Telatar, "Bu proje ilk olarak Sinop'ta hayata geçirildi. Bakanlık bu projeyi ulusala taşıdı. Bu da bizim için çok önemli ve gurur verici, sevindirici bir olay. Sinop ili olarak 14 Mart'ın bize yaşattığı ekstra mutluluklardan birisi de bu oldu" dedi.

Programın sonunda Sinop'ta "Yılın Doktorları" seçilen Durağan Aile Hekimi Pratisyen Hekim Dr. Davut Açıkgöz ve Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi Dahiliye Uzman Dr. Aynur Soyuöz'e, Vali Yasemin Özata Çetinkaya tarafından teşekkür belgeleri verildi, ayrıca Sinop'a özgü kotra hediye edildi.

Programa Vali Çetinkaya'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Sağlık Müdürü Gökhan Telatar, daire müdürleri ve diğer hastane yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Gökhan Telatar Çetinkaya Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title