Haberler

Mardin Valisi Cengiz Genç MUSİAD Toplantısına Katıldı

Güncelleme:

Müstakil İşadamları Derneğinin, geleneksel olarak düzenlediği Tecrübe Paylaşım Toplantılarının bu haftaki konuğu Mardin Valisi Ahmet Cengiz oldu.

Müstakil İşadamları Derneği (MUSİAD) geleneksel olarak düzenlediği 'Tecrübe Paylaşım Toplantıları'nın bu haftaki konuğu Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz oldu.

MÜSİAD Mardin Şubesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar ve MUSİAD üyeleri katıldı. Toplantının konuğu olan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz MÜSİAD'a davetinden dolayı teşekkür ederek genç iş adamlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Dr. Ahmet Cengiz kendi yaşamından ve çalışma hayatından örnekler vererek yaşadığı tecrübeleri Genç MÜSİAD üyeleri ile paylaştı. Vali Cengiz "Şahsım ve valilik olarak girişimciliğe büyük önem vermekteyiz. MÜSİAD'ın elliye yakın genç üyesinin Mardin ekonomisine katkı yapmak için yoğun çaba harcadıklarını memnuniyetle gözlemlemekteyim. Gençlerimizin ekonomiye katkılarının artarak devam etmesi için sosyal özeliklerinin gelişmesi gerekmektedir. Bu konuda benim gençlere tavsiyem prensip sahibi olmalarıdır. Sağlam bir gelecek için gençlerimizin vizyon sahibi olmaları ve bazı kriterleri kendilerine şiar yapmaları önemlidir. Benim önerim gençlerimizin 5s,3d ve 1e diye adlandırdığım başarı formülüne sadık kalmalarıdır. Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve sempatiği içeren 5s ile disiplin, danışma ve dayanışma olan 3d ve düzenli bir aile hayatı insanı başarıya götüren en önemli kriterlerdir" dedi.

Toplantıda söz alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar MÜSİAD'IN girişimciliğe verdiği önemi dile getirdi. Dündar, "MÜSİAD olarak ülke çapında ve dünyada ikibinden fazla genç iş adamı üyemiz bulunmaktadır. Gençlerin ekonomik yaşama hazır hale gelmesi ve ticarete entegrasyonlarını artırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bu alanda Genç MÜSİAD Mardin Şubesi en başarılı şubelerimizdendir" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Cengiz Ali Dündar Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title