Haberler

Vali Çelik, Trafik Polis Eğitim Merkezi'ni Ziyaret Etti

Trafik Polis Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Vali Azmi Çelik, Okulu Müdürü Levent Tutuk’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trafik Polis Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Vali Azmi Çelik, Okulu Müdürü Levent Tutuk'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Tutuk ve müdür yardımcıları tarafından kapıda karşılanan Vali Çelik, okulun eğitim bölümlerini gezdi. Daha sonra Levent Tutuk'u makamında ziyaret eden Vali Çelik, halkın refahı ve huzuru için çalışan polis memurlarının eğitim kalitesinde de en yüksek seviyeyi yakaladığını belirtti.

Emniyet Teşkilatı'nın kendine teslim edilen misyonu daima ileriye taşıdığını dile getiren Vali Çelik, son zamanlarda artan terör olaylarını değerlendirerek, Türkiye üzerinde oynanan oyunların başarıya ulaşamayacağını söyledi. Türk milletinin emniyet güçleri ile bir bütünlük oluşturduğunu aktaran Vali Çelik, bunun en büyük ispatını 15 Temmuz akşamı yüce milletin tüm dünyaya gösterdiğini bildirdi. Türk milletinin güçlü bir iradeye sahip olduğunu ifade eden Vali Çelik, vatan toprağı uğruna canını seve seve veren şehitleri rahmetle andı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Tutuk ise, okul bünyesinde gerçekleştirilen eğitimler hakkında Vali Çelik'e bilgi verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Politika Haberler

title