Haberler

Vali Çelik, Öğrencileri Makamında Kabul Etti

Tepebaşı TEİ Alparslan İlkokulu öğrencileri, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Tepebaşı TEİ Alparslan İlkokulu öğrencileri, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Okul Müdürü Murat Arıkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Bir milletin geleceğini belirleyecek olan unsurların başında eğitimin geldiğini söyleyen Vali Çelik, çocukların iyi bir eğitim almasında öğretmenlerin büyük bir rolü olduğunu belirtti. Geleceğin teminatı olan çocukları daha güzel ortamlarda yetiştirmenin önemine dikkat çeken Vali Çelik, bu bakımdan son yıllarda Türkiye'deki eğitim sisteminin hızla geliştiğini ifade etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek onlara günün anısına çeşitli hediyeler verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Özen Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title