Haberler

Vali Canbolat, Şemdinli ve Yüksekova'yı Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve yanındaki askeri yetkililer, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerini ziyaret ederek halkın yeni yılını kutladı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve yanındaki askeri  yetkililer, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerini ziyaret ederek halkın yeni yılını kutladı.

Vali Canbolat, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Yüksekova Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce  ile birlikte ilk olarak Şemdinli İlçesi'ne gitti.

Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Canbolat, burada Kaymakam Murat Öztürk, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Canbolat, Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nda incelemelerde bulundu.

Daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Vali Canbolat, Kaymakamlık tarafından bir lokantada verilen yemeğe katıldı. Yemekte bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden Vali Canbolat, ardından Yüksekova İlçesi'ne geçti.

Yüksekova Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Yakup Canbolat, burada Kaymakam İbrahim Çenet ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Ardından Polisevi'nde incelemelerde bulunan Vali Canbolat, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı (SYDV) ziyaret ederek burada işlemlerini yapan vatandaşların yeni yılını kutlayarak bir süre sohbet etti. İlçe merkezinde bir araya geldiği esnafın da yeni yılını kutlayan Vali Canbolat, Yüksekova Tümen Komutanlığı ziyaretinin ardından ise il merkezine döndü. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title