Haberler

Vali Çakacak Silifke Osb Toplantısına Başkanlık Etti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak Silifke’yi ziyaret ederek Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı’na başkanlık etti.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak Silifke'yi ziyaret ederek Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı'na başkanlık etti.

Toplantıya Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, Silifke OSB yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile firma yetkilileri katıldı.

2015 yılı Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarına ait denetim ve faaliyet raporlarının değerlendirildiği toplantıda, 2015 yılı bütçesi de revize edildi. Toplantıda ayrıca Silifke OSB içerisinde kamulaştırma neticesinde 12 sanayi parselinin daha üretilmesine ve söz konusu arazilerin Bölge İmar Planı'na göre yatırımcıların hizmetine sunulmasına karar verildi.

Vali Özdemir Çakacak toplantı sonrasında Silifke OSB'nin bölgenin gelişmesi için önemli katkılar sunduğunu belirterek, müteşebbis heyet ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Silifke Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title