Haberler

Vali Çakacak Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Çakacak, merkeze bağlı 8 köyün içine parke taşı yapılacağını belirtti

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, merkezilçeye bağlı köylerin muhtarlarında sorunlarını dinledi.

Vali Çakacak'ın başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Alabacak, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Çakacak, Köy Altyapısını Destekleme Programı (KÖYDES) ve İl Özel İdare kaynakları ile köylere önemli hizmetler götürüldüğünü söyledi.

Köylerde programlanan işlerin süresi içerisinde bitirileceğini ifade eden Vali Çakacak, "2013 yılında merkez ilçede 12 kilometre birinci kat, 25 kilometre ikinci kat ve 69 kilometre  yolda yama çalışması programlanmıştır. İl Özel İdaresi bünyesinde oluşturulan 3 ayrı ekiple çalışmalarımız devam etmektedir. Yine, merkeze bağlı 5 köyümüzde programlanan içme suyu projelerimizde zamanında tamamlanacaktır" dedi.

Merkez bağlı Değirmenkaşı, Akçaağıl, Körpınar, Yukarı Homurlu, Saraycık, Çadırlı Hacıyusuf, Karakurt ve Dedeli köylerinin içinde kilitli parke yapılacağını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, bunun yanı sıra Sıdıklı Büyükoba, Yukarı Homurlu ve Kuruağıl köylerindeki okulların bahçelerinin kilitli parke, spor alanları ve oyun grupları yapılarak düzenleneceğini dile getirdi.

Çakacak, konuşmasının ardından köy muhtarlarının talep ve sorunlarını dinledi. -

Kaynak: AA / Yerel

Özdemir Çakacak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title