Haberler

Vali Çakacak, Mersin Halkının Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Ramazan Bayramı’nın gerek Türkiye’nin bölgesindee gerekse tüm İslam coğrafyasında akan kanın bir an önce durmasına, dökülen gözyaşının dinmesine, huzur ve güven ortamının hakim olmasına vesile olmasını dileyerek, Mersin halkının bayramını kutladı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Ramazan Bayramı'nın gerek Türkiye'nin bölgesindee gerekse tüm İslam coğrafyasında akan kanın bir an önce durmasına, dökülen gözyaşının dinmesine, huzur ve güven ortamının hakim olmasına vesile olmasını dileyerek, Mersin halkının bayramını kutladı.

Vali Çakacak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayının daha tamamlandığını belirten Çakacak, "Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Bayramların, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması dolayısıyla toplumsal yönden ayrı bir önem taşıdığına işaret eden Çakacak, "Bu sebeple, iyiliksever ve faziletli milletimizin özünde, kültüründe, inancında var olan; onun gönül zenginliğini yansıtan; sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bu güzel Ramazan Bayramı'nı fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, bu eşsiz vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği en güçlü şekilde göstermeye devam etmeliyiz. Bu anlamda bayramı asıl bayram yapanın paylaşma duygusu ile hareket etmekten geçtiği gerçeğini göz önüne alıp yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret etmeli, gönüllerini almalı, ihtiyaçlarını gidermeli ve bu sayede bayramı bayram tadında yaşama erdemine erişmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bayramı sevdikleriyle birlikte geçirmek üzere yola çıkacak sürücüleri de uyaran Çakacak, şunları kaydetti: "Sevdikleri ile bayramı birlikte yaşama adına yola çıkacak değerli sürücülerimizden, bayram sevincini sevdikleri ve bizler açısından hüzne dönüştürmemeleri için trafik kurallarına riayet ederek azami düzeyde dikkat etmelerini bilhassa rica ediyorum. Ramazan Bayramı'nın gerek bölgemizde gerekse tüm İslam coğrafyasında akan kanın bir an önce durmasına, dökülen gözyaşının dinmesine, huzur ve güven ortamının hakim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Mersinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Ramazan Bayramı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title