Haberler

Muş Valisi Büyükersoy, Yeni Hastanede İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, yeni hizmete açılan Muş Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

Vali Büyükersoy, hastanede bulunan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hepsine yeni hizmet vermeye başlayan devlet hastanesini nasıl bulduklarını sordu. Daha sonra hastaların yattığı bölüme geçen Büyükersoy ve beraberindekiler, burada tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyükersoy, "Böyle güzel bir mekanda hizmet verecek personelimizin pozitif etkileneceğini ve bu pozitif enerjiyi hastalara aktaracağını düşünüyorum. Fiziki mekanlar çok önemli ama fiziki mekanlardan daha önemli olan sağlık çalışanlarının güler yüz, tatlı ve iyi muamele yapmasıdır. Eğer bu üçü olmazsa sağlık çalışanlarımızda, bu fiziki mekanlar bizim hizmet kalitemizi artırmamız için yeterli olmaz. Onun için ben değerli sağlık çalışanlarımız için şunları ifade etmek istiyorum. Bu fiziki mekanlar önce hastalarımız için, yani toplumumuz içindir. Biz kamu emekçileri, halkımıza hizmet etmek için varız. Hastalarımızın, halkımızın mutluluğu sadece fiziki mekanlardan geçmemektedir, fiziki mekanı tamamlayan onu mükemmel hale getiren sağlık çalışanlarıdır. Sağlık çalışanlarının güler yüzü, tebessümü ve iyi muamelesi hastayı fiziki mekandan çok daha iyi tedavi edici bir unsurdur. Bu duygu ver düşüncelerle yeni devlet hastanemizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hastanenin yeni yerine taşınması ile şehir içindeki trafiğin daha da rahatladığını ifade eden Büyükersoy, hastanenin resmi açılış tarihinin henüz netleşmediğini, ileriki zamanda netleşeceği bilgisini verdi.

Büyükersoy, yeni devlet hastanesinin hizmet vermeye başlamasıyla merkezde bulunan eski hastanenin nasıl değerlendirileceği konusunda da taleplerin ilgili kuruma iletilerek değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti.

Ziyaret programına Vali Büyükersoy'un eşi Kadriye Büyükersoy, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serdar Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hacı Yusuf Güneş, Devlet Hastanesi Yöneticisi Operatör Dr. Özgür Ömer Yıldız, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ve birim amirleri katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muş Devlet Hastanesi Vedat Büyükersoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title