Haberler

Vali Büyük, Vatandaşlar ile İftarda Buluştu

Güncelleme:

Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Kaymakamlığınca düzenlenen iftar yemeğinde, şehit ailesi, gaziler ve Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Kaymakamlığı'nca düzenlenen iftar yemeğinde, şehit ailesi, gaziler ve Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Park Zirve'de düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Büyük ve eşi Emine Hayriye Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Saim Bağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, Ramazan'da aynı sofrayı paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Vali Mustafa Büyük ise, Ramazan ayında vatandaşlar ile birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının paylaşıldığı Ramazan ayında, sizlerle birlikte aynı sofrada buluşmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte vatandaşa hizmet etmek için var olduklarını söyleyen Vali Büyük, vatandaşın mutluluk ve refahını yükseltmek için tüm kurulumlar ile birlikte hizmet edeceklerini dile getirdi.

Vali Mustafa Büyük, iftar yemeğinde eşi Emine Hayriye Büyük ile birlikte vatandaşların bulunduğu masaları ziyaret ederek, onlarla sohbet edip, çocuklara da pamuklu şeker ve balon dağıttı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Hayriye Büyük Mustafa Büyük Ali Yeldan Yerel Haberler

title