Haberler

Vali Büyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den brifing aldı.

Yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan Vali Büyük'ü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası önünde İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürleri Senem Açıkgöz, Cemal Demirağ ve Mahmut Kır karşıladı. Tüm birimleri ziyaret eden Vali Büyük, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 400 çalışanla ekip ruhu içinde kentte herkese spor yaptırdıklarını belirterek, Vali Büyük'e, tesis, ulusal ve uluslararası müsabakalarda ki başarılar, güreş eğitim merkezi, yüzme havuzları,lisanslı sporcu, gençlik merkezi, Atletizm Kamp Eğitim Merkezi, engelli sporcular, Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj Gölü'nde ki kano-kürekte Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) konusunda makamında brifing verdi.

VALİ BÜYÜK MASA TENİSİ OYNADI

Sporcu Sağlık Merkezi'ni ziyaret eden Vali Büyük, merkezin sorumlusu Dr. Cabbar Eskişenkaya'dan bilgi aldı. Sicil Lisans Bürosu'nu ziyaret etti. Daha sonra Menderes Spor Salonu'na girerek, salonda antrenman yapan BOTAŞ Sporlu teknik adam, yönetici ve sporcularla sohbet ederek anı fotoğrafı çektirdi. Vali Büyük, Avrupa Kupaları'nda mücadele eden BOTAŞ Spor'un maçlarına geleceğini söyleyerek sporculara yeni sezon için başarılar diledi.

5 Ocak Fatih Terim Stadı Tribünleri altında bulunan tesislerde incelemelerde bulunan Vali Büyük, basketbol, voleybol, boks, tekvando, okçuluk, bisiklet, halter ve masa tenisi il spor okullarını ziyaret etti. Vali Büyük, bir sporcu ile masa tenisi oynadı.

GENÇLİK MERKEZİ'NDE VALİYE GİTAR DİNLETİSİ

5 Ocak Fatih Terim Stadı bünyesinde bulunan Seyhan Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Vali Büyük, faaliyetler hakkında Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ümran Öz'den bilgi aldı. Gitar dersi alan gençler Vali Büyük'ün isteği üzerine gitar dinletisi sundular.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda incelemelerde bulunan Vali Büyük, stadın çim zeminin beğendi. Ayrıca, tribündeki koltukların mavi-lacivert ile turuncu-beyaz renklerde olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Vali Büyük, Sarıçam ilçesinde yapımı süren yeni stat hakkında da bilgi aldı

Vali Büyük, stat önünde açılan halk pazarı esnafıyla sohbet etti.

VALİ BÜYÜK PASSOLİG KARTI ÇIKARTTI

Futbol maçlarında şiddeti ve istenmeyen olayları önlemek için bu sezon ilk kez uygulanacak olan Passolig için kimliğini vererek "Passolig Kartı" çıkartı. Vali Büyük, 2 dakika bile sürmeyen passolig kartını herkesin çıkartması gerektiğini belirterek örnek davranış sergiledi. Adanalı spor severlerin hayli deneyimli olduğunu, yeni sezonda maçların centilmenlik ortamında geçeceğine inandığını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Mustafa Büyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title