Haberler

Vali Bektaş Simülatörde Emniyet Kemerini Denedi

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır ve Trafikte Sorumluluk' projesi kapsamında Polis Meslek Yüksek Okulu'nda simülatörde emniyet kemeri uygulamasını inceledi. Polis adayı öğrencilere simülatör cihazı ile emniyet kemerli ve kemersiz olmak üzere yaşanabilecekler uygulamalı eğitimle anlatıldı.

Eğitim programının başlaması nedeniyle düzenlenen törene Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon ve Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Tevfik Anzerlioğlu, İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır' projesi kapsamındaki eğitim programında 'devrilme simülatörü' ilgiyle izlendi. Simülasyon aracı, seyir halindeyken yaşanan devrilmelerde aracın içindekilerin yaşayacağı etkileri ile emniyet kemeri kullanılmaması halinde ölüm ve yaralanmaların artabileceğinin etkisi gösterildi.

Emniyet kemerinin devrilme simülatörü üzerinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı ile test eden Vali Erdoğan Bektaş, vatandaşların emniyet kemeri takma konusunda daha duyarlı davranmalarını istedi. Vali Bektaş, "Emniyet kemeri aslında hayat kurtaran çok önemli bir faktör. Simülatör aracı içerinde 5 kilometre hızda emniyet kemeri takılmadan oluşan durum daha yüksek hızda daha farklı sonuçlar doğurabilir. Vatandaşlarımız durumu göz ardı etmesinler. Bu aracı şehrin önemli noktalarına yerleştirerek vatandaşlarımız uygulamalı olarak emniyet kemerinin önemini görsünler" dedi. - Kastamonu / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Erdoğan Bektaş Bahri Yavuz Sami Uslu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title