Haberler

Vali Bektaş, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

"İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesi kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin sponsorluğunda Manisa merkezde bulunan şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına onuruna iftar yemeği düzenlendi.

"İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesi kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin sponsorluğunda Manisa merkezde bulunan şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Bektaş ve protokol üyeleri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarıyla aynı masalarda birlikte iftarlarını açarak, onlarla sohbet ettiler. İftarda Vali Bektaş, şehit ve gazi yakınlarına her zaman minnettar olduklarını belirtti.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün koordinesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin sponsorluğunda "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesi kapsamında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarını onuruna düzenlenen iftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çelebi, vali yardımcıları, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, İl Jandarma Komutanı Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Müftüsü Sinan Cihan, daire müdürleri, Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri ile Manisa merkezde bulunan şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı. Yemek duasını İl Müftüsü Sinan Cihan yaptı. Dua sonrası şehitlik ve şehadetlik konularını değinen İl Müftüsü Cihan, "Şehitlik Allah yoluna can teslim etmektir. Aziz şehitlerimizi rahmet şükran ve minnetle anıyorum. Şehit yakınlarının sahip oldukları izzet ve şerefin devamını diliyorum. Ülkenin bölünmezliği, vatanın bütünlüğü için savaşmış gazilerimizi sağlıklı ömürler diliyorum. Hayatta kalan gazilere de saygıda ve hürmette kusur edilmemesi gerekmektedir" dedi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, OSB Yönetim kurulu olarak şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına onuruna düzenlenen iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini ve bundan mutlu olduklarını söyledi.

Vali Erdoğan Bektaş, "Bu güzel ortamı borçlu olduğumuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Onların yakınları bize emanettir. Onlara en güzel hizmeti vermek bizlerin görevidir. Bizleri aynı sofrada buluşturmaya vesile olan OSB yönetim kuruluna teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Erdoğan Bektaş Sinan Cihan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title