Haberler

Vali Bektaş Misafirlerini Ağırladı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Başkanı ve başkan yardımcısı ile Manisa Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve başkan yardımcısını ağırladı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Başkanı ve başkan yardımcısı ile Manisa Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve başkan yardımcısını ağırladı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Manisa Şubesi Başkanı Hüseyin Okumuş ve Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkıran Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan da hazır bulundu.

Başkan Okumuş, Vali Bektaş'a Manisa'daki görevinin hayırlı olmasını dileyerek ZİÇEV Manisa Şubesi ve Vakıfbank ZİÇEV Zihinsel yetersiz Çocuklar Yatılı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında Vali Bektaş'a bilgi verdi. Vali Bektaş, Vakıfbank ZİÇEV Zihinsel yetersiz Çocuklar Yatılı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan'dan da bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş, engelli vatandaşlar ve ailelerin her zaman yanında olduklarını belirterek, sıkıntıların aşılmasında elbirliği ile çalışacaklarını söyledi.

MANİSA FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN VALİ BEKTAŞ'A ZİYARET

Manisa Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Tutal ve Başkan Yardımcısı Mehmet Dinçarslan da Vali Bektaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Bektaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tutal, okulda yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Bektaş Manisa Fen Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin LYS'de büyük bir başarı gösterdiklerini belirterek aileleri tebrik etti. Öğrencilerin başarılarında ailelerin de büyük katkısı olduğunu belirten Vali Bektaş, Başkan Tutal ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vakıflar Bankası Erdoğan Bektaş Mehmet Tutal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title