Haberler

Vali Barut'tan Medicana Sivasspor'a Destek

Sivas Valisi Alim Barut ve bazı protokol üyeleri, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Medicana Sivasspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Barut, Çaykur Rizespor maçı öncesi takıma destek ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, Medicana Sivasspor'un ligde bulunduğu durumdan kurtulacağına inandığını belirtti.

Barut, teknik direktör Mesut Bakkal'a görevinde başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Medicana Sivasspor, Sivas şehri için çok önemli bir değer, şehrimiz için önemli bir markadır. Takımımız galibiyet aldığı zaman seviniyor, yenildiği zaman ise hep birlikte üzülüyoruz. Sivasspor ile şehir arasında çok büyük bir bağ var. Şehir olarak yeni hocamıza ve takımımıza inancımız sonsuzdur. Pazar günü evimizde oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı ile ekibimiz yükselişe geçecektir. Alınacak galibiyet ile iyi bir çıkış yakalayacağımıza ve ligde hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Sivaslı yiğidoların bu hafta oynanacak maçta takımımızı yalnız bırakmamalarını ve stadı doldurmalarını istiyorum."

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da desteklerinden dolayı Vali Alim Barut ve beraberindekilere teşekkür etti.

Şehrin vereceği destekle kulübün bulunduğu durumdan kurtulacağını ve ligi iyi bir yerde tamamlayacağını belirten Otyakmaz, futbolcuların, teknik heyetinin ve yönetim kurulunun iyi bir mücadele ortaya koyacaklarını aktardı.

Ziyarete, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Mesut Bakkal Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title