Haberler

Vali Azmi Çelik Herkesin Huzur ve Kardeşlik Ortamına Sahip Çıkması Lazım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İftar yemeğinden görüntüler- Vali Azmi Çelik'in konuşması Batman Valisi Çelik iftarda şehit yakınları ve gazilerle buluştu Batman Valisi Azmi Çelik, "Dünyanın varlığını bağışlasalar bir annenin evladı için döktüğü gözyaşı kadar kıymetli olamaz. Bu nedenle büyük değer atfettiğimiz huzur ve kardeşlik ortamına herkesin içtenlikle sahip çıkması gerekir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İftar yemeğinden görüntüler- Vali Azmi Çelik'in konuşması Batman Valisi Çelik iftarda şehit yakınları ve gazilerle buluştu Batman Valisi Azmi Çelik, "Dünyanın varlığını bağışlasalar bir annenin evladı için döktüğü gözyaşı kadar kıymetli olamaz. Bu nedenle büyük değer atfettiğimiz huzur ve kardeşlik ortamına herkesin içtenlikle sahip çıkması gerekir" dedi. Bir düğün salonunda, şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen iftarda konuşan Çelik, şehit ve gazileri, devletin ve milletin hiç bir zaman unutmayacağını söyledi.Tüm vatan evlatlarının tarih boyunca vatan, millet, birlik ve beraberlik için yeri geldiğinde canını vermekten geri kalmadığını ifade eden Vali Çelik, "Bu nedenle şehitlik mertebesi çok ulvi bir mertebedir. Bu vesile ile vatanları için canlarını feda etmiş, peygamberlik makamından sonraki şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi bir kez daha hürmetle, minnetle yad ediyorum" dedi.Kimsenin evlat acısı yaşamamasını istediklerini ifade eden Çelik, şöyle konuştu: "Dünyanın varlığını bağışlasalar bir annenin evladı için döktüğü gözyaşı kadar kıymetli olamaz. Bu nedenle büyük değer atfettiğimiz huzur ve kardeşlik ortamına herkesin içtenlikle sahip çıkması gerekir. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Devletimiz gazilerine mutlak surette sahip çıkmaktadır." İftar programına Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, kurum müdürleri, ilçe kaymakamları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Batman Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title