Haberler

Vali Azizoğlu, Mehmetçikle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Karayazı ilçesinde vatandaşlarla sohbet edip çocuklara karne hediyesi dağıttı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Karayazı ilçesinde vatandaşlarla sohbet edip çocuklara karne hediyesi dağıttı.Kaymakamlık, ilçe emniyet ve jandarmayı ziyaret eden Vali Azizoğlu, iftarı Karayazı ilçesine 20 km. mesafede bulunan Elmalıdere Jandarma Karakolunda yaptı.

Beraberinde İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Cemil İlbaş ile birlikte Karayazı ilçesine gelen Vali Azizoğlu'nu Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik ile ilçe müdürleri karşıladı. Burada Kaymakam Ali Fuat Atik'ten brifing alan Vali Azizoğlu, daha sonra ilçede incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Seyfettin Azizoğlu istek ve şikayetleri dinledi. Çocukları da unutmayan Vali Azizoğlu, karne hediyesi olarak kitap ve oyuncaklar dağıtarak, bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

İlçe emniyet ve jandarma komutanlığını da ziyaret eden Vali Azizoğlu, iftar saatinde Karayazı ilçesine bağlı Elmalıdere karakoluna geçerek iftarını mehmetçiklerle beraber yaptı.

Vali Azizoğlu burada yaptığı açıklamada; komutanlar ve müdürlerle birlikte mehmetçiğin sofrasına misafir olmak için geldiklerini ifade ederek, "Ne mutlu bize ki vatanı bu uzak coğrafya da koruyan mehmetçiğimizle birlikte iftar açmanın huzurunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Buradan şunu ifade etmek isterim ki mehmetçik vatanın her karış toprağını her zorluğa karşı en iyi şekilde korumanın ve kollamanın gayreti içerisinde.Belki geçmiş zamanlarda bu bölgelerde sıkıntılar olduğu söylenebilirdi . Ama bugün görüyoruz ki gece geç saatlere kadar hepimiz burada rahat ve huzur içinde oruç açıp iftar yapıyoruz. Bu huzur ve güveni Türkiye'nin her yerinde inşallah görürüz" diye konuştu.

Vali Azizoğlu, yemeğin ardından beraberindekilerle birlikte karakoldan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Azizoğlu Ali Fuat ATİK Karayazı Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title