Haberler

Vali Azizoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Bir lokantadaki yemeğe, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Engin Sütçü, Ardahan Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Azizoğlu, dört farklı parti mensubu olan encümenlerle yemekte 30 Mart seçimlerinden sonra ilk kez bir araya geldiğini belirterek, bunun mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Çalışmalarda Ardahan'ın çıkarının her şeyin üstünde tutulması gerektiğini ifade eden Azizoğlu, şunları konuştu:

"Siyasi düşüncemiz ve fikrimiz ne olursa olsun, önceliğimiz Ardahan olmalı. Bu nedenle yeni seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Herkesin düşüncesi ve fikri Ardahan olmalı. Ben bir vali olarak Ardahan'a hizmet etmenin onur ve şerefini yaşıyorum. Bunu çok samimi duygularla söylüyorum. Bu anlayışta ve düşüncede olursak, yolsuz, sosuz kısacası hizmet almamış bir noktamız dahi kalmaz."

Azizoğlu, yeni meclis üyelerinin daha genç kadrodan oluştuğunu belirterek, bu beş yıllık dönemin daha verimli geçeceğine inandığını sözlerine ekledi. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Seyfettin Azizoğlu Fikret Eteker Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title