Haberler

Vali Ataklı ve Eşi, Yatılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı, Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı, Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

Vali Ataklı, Hürriyet Mahallesi'nde 60 öğrencinin yatılı kaldığı, 420 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda incelemede bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve okul müdürü Bünyamin Eke'den bilgi alan Ataklı, yatılı öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu. Ataklı, sohbet ettiği öğrencilere, eğitim ve yatılı bölümde sunulan hizmetler ve yemeklerden memnun olup olmadıklarını sordu.

Sunulan hizmetlerin tek amacının daha iyi eğitim ve öğretim ortamlarında gençlerin bilgi ile donatılarak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten Ataklı, şunları kaydetti:

"Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz. Her alanda iyi yetişmiş, vatanına, milletine fayda sağlayacak işler yapan, üreten, öğrendiğini kendinden sonraki nesillere aktaran donanımlı nesillere ihtiyacımız var. Bunun için imkanlarımızı eğitim için zorlayacağız. Bu alanda eksikliklerimizi ve ihtiyaçları gidererek, çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Şeref Ataklı Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title