Haberler

Vali Ataklı Merkeze Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı İsmailağatolu, Hırkatol, Ataköy, Darıhüyük ve Karaören köylerini ziyaret etti.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı İsmailağatolu, Hırkatol, Ataköy, Darıhüyük ve Karaören köylerini ziyaret etti.

İlk olarak İsmailağatolu köyünü ziyaret eden Ataklı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, köylere yapılan kilitli parke taşı uygulaması çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek,  2014 programı kapsamında 30 köyümüzde toplam 51 bin metrekare kilitli parke taşı döşeneceğini belirtti.

İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Köydes Projesi kapsamında, Aksaray'daki 70 köyde yaklaşık 2 milyon metrekare kilitli parke taşı uygulamasının yapıldığını belirten Ataklı, şunları kaydetti:

" Aksaray'da kilitli Parke taşı uygulaması başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar ile köylerimizin toz ve çamurdan kurtarılarak büyük ölçüde vatandaş memnuniyeti sağlanmıştır. Bu çalışmada Aksaray çok önemli yol katetmiştir. Uygulamanın başlangıcından bu yana merkeze bağlı 70 köyümüzde yaklaşık 2 milyon metrekare kilitli parke taşı köylerimizin meydan, ana arter ve bir çoğunun mahalle yollarında tamamlandı. 2014 yılında ise yeni bir uygulama ile kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyoruz. Yapılan işlerin denetim ve kontrolünü ilgili birimlerimiz takip ediyor."

Konuşmanın ardından Vali Ataklı, Hırkatol, Ataköy, Darıhüyük ve Karaören köylerini de ziyaret etti.

Ziyarette, Aksaray Vali Yardımcısı Tolga Polat ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ali Dinç de hazır bulundu. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Şeref Ataklı Aksaray Ataköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title