Haberler

Vali Atıklı'dan Başkan Yazgı'ya Ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray’ın yeni Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray'ın yeni Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Vali Şeref Ataklı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Belediye Başkanımıza yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte yapacağımız çalışmalarda Aksaray'a ve Aksaray halkına en güzel hizmetleri sunmanın gayretinde olacağız. Başkanımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, Vali Şeref Ataklı'nın ziyaretinden çok büyük memnuniyet duyduğunu belirterek "Öncelikle Sayın Valimize bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdı. İnşallah bundan sonra Sayın Valimizle beraber çalışacağız. İnşallah bir ekip ruhu içerisinde valimizle, milletvekillerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütleriyle Aksaray'ımıza çok güzel hizmetler yapacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Şeref Ataklı Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title