Haberler

Vali Ata'ya Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata onuruna veda yemeği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata onuruna veda yemeği düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen veda yemeğine, Gaziantep iş dünyası, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın dünyasından çok sayıda misafir katıldı.

Programda işadamları adına bir konuşma yapan Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, "Valimiz Gaziantep'e gelmeden önce namı gelmişti. Eğitime aşık biri geliyor demişlerdi. Gaziantep'in eğitimdeki durumu bizi çok üzüyordu. Sağ olsun geldi ve beklentilerimizi boşa çıkartmadı. Eğitim konusunu bir numaralı gündem maddesi yaptı. Gerek yaptırdığı okullar, gerek eğitime çektirdiği dikkat Gaziantep için çok önemliydi. Bizim için kendisinde her zaman önemli bir devlet adamı kimliği vardı. Onunla çalışmaktan çok keyif aldım. Hangi sorunumuzla gittiysek profesyonelce, iş adamı gözüyle yaklaştı" dedi.

Vali Erdal Ata ise, Gaziantep'in gelişen bir şehir olduğunu dile getirerek, Gaziantep'in gelişmesine katkı sunmak için çalıştığını belirtti. Vali Ata, yaptığı konuşmanın ardından Gazianteplilerden helallik istedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Erdal Ata Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title