Haberler

Vali Ata, Kadınlarla Kokteylde Bir Araya Geldi

Gaziantep Valisi Erdal Ata ile eşi Nazan Ata, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile düzenlenen kokteylde Gaziantep Valiliği’nde çalışan kadınlarla bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ile eşi Nazan Ata, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile düzenlenen kokteylde Gaziantep Valiliği'nde çalışan kadınlarla bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kokteyle eşi Nazan Ata ile birlikte katıldı. Kadın çalışanlarına karanfil ve hediyeler dağıtan Erdal Ata ile Nazan Ata, katılımcılarla bir süre sohbet etti.

Kokteylde konuşan Vali Ata, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Tüm kadınlarımızın yetki ve sorumluluklarına sahip çıkarak, özünde var olan yeteneklerini daha iyi düzeyde hayata sunmalarını bekliyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Valilikte çalışan kadın personeller de düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Erdal Ata ve Nazan Ata'ya teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Erdal Ata Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title