Haberler

Vali Ata'dan Veda Ziyaretleri

Bakanlar Kurulu Kararıyla Merkez Valiliği'ne atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürdü.

Bakanlar Kurulu Kararıyla Merkez Valiliği'ne atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürdü.

Gaziantep Ticaret Odası'ndan (GTO) yapılan açıklamaya göre, Vali Ata  odaya veda ziyaretinde bulundu.

Ata, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, görev süresince oda ile güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek GTO'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bartık da Vali Ata'nın şehre büyük katkı sağladığını belirtti.

Başta eğitim olmak üzere birçok alanda önemli işlere öncülük eden Ata'yı unutmayacaklarını ifade eden Bartık, şunları kaydetti:

"Valimizin Gaziantep'ten ayrılması bizleri üzüyor. Şehirde eğitim seferberliği başlatan ve bu kapsamda onlarca okulun açılmasına vesile olan valimizi unutmak mümkün değil. O, hafızalarımızda eğitim sevdalısı vali olarak kalacak. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum."

Bartık ve Yener, ziyaret sonunda Vali Ata'ya, el sanatları ürünlerinden oluşan hediye takdim etti.

GSO ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) da veda ziyaretinde bulunan Vali Erdal Ata, görev yaptığı sürede sanayicilerin desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep'te 3,5 yıl görev yaptığını kaydeden Ata, "Gerek oda gerekse bireysel olarak çok büyük destekleriniz oldu. Bu desteklerinizden dolayı oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.  Ümit ediyorum tekrar görüşürüz. Sizlerle beraber çalışmaktan çok büyük memnuniyet duydum" ifadelerini kullandı.

Vali Ata'nın Gaziantep'e çok büyük hizmetleri olduğunu aktaran GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu da hizmetlerinden dolayı Ata'ya teşekkür etti.

Topçuoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, ziyaretin ardından Vali Ata'ya plaket takdim etti.

GAİB ziyareti

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ne (GAİB) de veda ziyaretinde bulunan Vali Erdal Ata, Başkan Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan ile bir araya geldi.

Çıkmaz, Vali Ata'nın Gaziantep'te toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir hizmet anlayışı içerisinde hareket ettiğini belirtti.

Kaplan de görev süresi boyunca kente verdiği hizmetlerden dolayı Vali Ata'ya teşekkür etti.

Ata ise kentin hem ekonomik hem de eğitim alanında gelişmesi adına  özverili  çalışmalar yürüten GAİB'e teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Çıkmaz, günün anısına Vali Erdal Ata'ya işlemeli ibrik hediye etti.

GTB ziyareti

Vali Erdal Ata, Gaziantep Ticaret Borsası'na (GTB) da veda ziyaretinde bulunarak, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş'le bir araya geldi.

Vali Ata'ya görev süresi boyunca Gaziantep'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Memiş, "Sayın Valimiz görev süresi boyunca tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ederek kentte önemli bir misyonu başarıyla üstlendi. Borsamızın tüm çalışmalarında da bizlere hep destek oldu. Valimizin şahsında devlet adamlığının en güzel örneklerini görme fırsatı bulduk. Kendisini daha iyi görevlerde görmek en büyük temennimiz ve dileğimizdir" ifadelerini kullandı.

Ata'nın eğitim alanında yaptığı örnek çalışmaların ise hiçbir zaman unutulmayacağını vurgulayan Memiş, ziyaret sonunda Ata'ya bakır işleme kahve takımı hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Ali Yener Erdal Ata Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title