Haberler

Vali Ata'dan Geçici Barınma Merkezine Ziyaret

- Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi Hatay Valisi Erdal Ata'nın merkezdeki ziyaretleri Çocuklara hediye dağıtılması Vali Ata'nın Suriyeli kursiyerlerle sohbet etmesi Vali Ata'nın açıklamaları Vali Ata'dan geçici barınma merkezine ziyaret Hatay Valisi Ata, yaklaşık 8 bin Suriyelinin misafir...

- Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi

Hatay Valisi Erdal Ata'nın merkezdeki ziyaretleri

Çocuklara hediye dağıtılması

Vali Ata'nın Suriyeli kursiyerlerle sohbet etmesi

Vali Ata'nın açıklamaları Vali Ata'dan geçici barınma merkezine ziyaret

Hatay Valisi Ata, yaklaşık 8 bin Suriyelinin misafir edildiği, 2 bin 56 konteynerlik Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Vali Ata:

"Devletimizin ne kadar büyük olduğunu burada görüyoruz. Dünyanın hiçbir ülkesi tarafından böyle fedakarca bir hizmet yapılıp verilmesi mümkün değil bunu ancak Türk milleti yapar ve başarır"

Hatay Valisi Erdal Ata, Altınözü ilçesindeki yaklaşık 8 bin Suriyelinin misafir edildiği Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ata ve beraberindekiler, merkezde Suriyeli kadınlara yönelik açılan kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. Ardından geçici barınma merkezindeki okullara giden Ata, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Altınözü Kaymakamlığı iş birliğiyle yaptırılan futbol sahasını da gezen Ata, burada çocuklarla futbol oynadı, merkez içerisindeki ağaçlandırma sahasında fidan dikti.

Vali Ata, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi'nin Türkiye'deki en güzel kamplardan biri olduğunu söyledi.

Merkezde 2 bin 56 konteynerin yer aldığını belirten Ata, şunları kaydetti:

"Burada 8 bin civarında Suriyeli misafirimiz yaşıyor, merkez içinde onların yaşam standartlarının yükseltilmesi için her türlü şey düşünülmüştür. Eğitimden sağlığa, diğer tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapısı kurulmuş, gayet güzel bir kampımız. Burada gördüğüm kadarıyla yaşayan misafirlerimiz de hayatlarından memnun. Her türlü imkan sağlanmış vaziyette. Arkadaşlara da takıldım, 'Bir de yüzme havuzu olsa burası 5 yıldızlı tatil köyü olabilir' diye. Devletimizin ne kadar büyük olduğunu burada görüyoruz. Dünyanın hiçbir ülkesi tarafından böyle fedakarca bir hizmet yapılıp verilmesi mümkün değil, bunu ancak Türk milleti yapar ve başarır."

Ata'ya incelemeleri sırasında Kaymakam Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Erdal Ata Altınözü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title