Haberler

Vali Arslantaş İadeyi Ziyaretlerde Bulundu

İçişleri Bakanlığı’nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği’ne atanan Vali Ali Arslantaş, iadeyi ziyaretler kapsamında ilimizdeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı'nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği'ne atanan Vali Ali Arslantaş, iadeyi ziyaretler kapsamında ilimizdeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ziyaretlerine ilk olarak, Organize Sanayi Bölgesinden başladı. Vali Arslnataş'ın buradaki ziyaretlerinde kendisine Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Resul Yeşilbaş eşlik etti. Vali Arslantaş iadeyi ziyaretleri kapsamında sırası ile Erzincan Aşkale Çimento Fabrikası Müdürü Mümin Gün'ü, Ersan Döküm İşletme Sahibi Süleyman Şimşek'i, Tunay Gıda Fabrikasının Sahibi Tuncer Kırtıloğlu'nu, Ermina Turşu Fabrikası Sahibi Suhabi Okumuş'u ziyaret ederek, fabrikaların üretim ve faaliyet alanları gezip, incelemelerde bulunarak, tüm çalışanlara kolaylıklar diledi. Vali Arslantaş daha sonra Yergün Petrol İşletmesi sahibi Hüseyin Yergün'ü, Erzincanlı İş Adamı Ahmet Tanoğlu'nu, Büyük Erzincan Oteli İşletmesinin Sahibi Ali Baş'ı ve İş Adamı Süleyman Tan'ı ziyaret ederek kendileri ile bir süre görüştü. Vali Ali Arslantaş Erzincan'da çeşitli dağıtım işleri yürüten Erzincan Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Serdar Karaca'yı da ziyaret ederek, Enerya Gaz'ın ilimizdeki faaliyetleri ve kurumun yapısı hakkında bilgi aldı. Vali Arslantaş ardından Diş Hekimi Ahmet Ateşal'ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Diş Hekimi Ahmet Ateşal'ın kızı kendi evlerinin bahçesinde topladığı gülleri Vali Arslantaş'a hediye etti. Daha sonra buradan ayrılan Vali Arslantaş medya kuruluşlarına olan iadeyi ziyaretleri kapsamında Türkiye Gazetesi Erzincan Bölge Temsilcisi Turgut Güner'i ve Habertürk Erzincan Temsilcisi ve aynı zamanda HABER - 24 İnternet Medyası Sahibi Kemal Özdemir'i ziyaret ederek, medya kuruluşlarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kendilerinden bilgi aldı. Vali Arslantaş son olarak MÜSİAD Erzincan Şubesini ziyaret edip, Şube Başkanı Murat Yurt ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, Erzincan MÜSİAD Şubesinin yürütmüş olduğu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında MÜSİAD Başkanı Murat Yurt'tan bilgi aldı ve kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Süleyman Şimşek Aşkale Çimento Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title