Haberler

Vali Altıparmak'tan Okul Ziyareti

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Osmangazi Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Osmangazi Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Palandöken ilçesindeki Osmangazi Ortaokulu'nda Beden Eğitimi dersine katılan öğrencilerle voleybol oynayan Vali Altıparmak, Okul Müdürü Yüksel Kasapoğlu'ndan bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve İller Bankası Bölge Müdürü Selami Öcal ile sınıfları gezen Altıparmak, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere, boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmeleri için önerilerde bulunan Altıparmak, kitapların dünyanın en zeki en saygın kişileri tarafından konuşarak anlattıkları değil, üzerinde düşünerek yazdıkları şeyler olduğunu vurguladı.

Altıparmak, "Bu imkan bence kaçırılmamalı. O kıymetli kişilerle karşılaşma imkanınız var mı? Sohbet etme imkanınız var mı? Bu imkanları bulsanız bile o kişi, o fikirleri o şekilde size ifade edemeyebilir ama kitap elinizde, onun için bu fırsatı iyi değerlendirin" ifadesini kullandı.

Kendi yazarlarını bilmeyenin, yabancı yazarları bilse dahi onu değerlendiremeyeceğini dile getiren Altıparmak, kendi kültürümüzü, kendi milli değerlerimizi öğrenmek için öncelikle kendi yazarlarımızı tanımamız ve kitaplarını okumamız gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Altıparmak Palandöken Osmangazi Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title