Haberler

Vali Altıparmak Prefabrik Üretim Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Pasinler İlçesinde faaliyet gösteren Emin Group’a ait Prefabrik & Çelik Yapı Tesislerini gezdi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Pasinler İlçesinde faaliyet gösteren Emin Group'a ait Prefabrik & Çelik Yapı Tesislerini gezdi. 2010 yılından bu tarafa Erzurum'da faaliyetini sürdüren şirketin sahipleri olan Zümrüt, Metin, Murat ve Emin Soslu Kardeşlerden bilgi alan Vali Altıparmak üretim bölümünde çalışan işçilerle de görüştü. İmalatların yapıldığı makineleri ve yarı mamul ürünleri inceleyen Vali Altıparmak tesisin bölgeye önemli ekonomik katkılar sunduğunu belirtti.

Fabrika hakkında Vali Altıparmak'a bilgiler veren şirket sahiplerinden Murat Soslu Emin Group'un pvc kapı ve pencere, Amerikan çelik ev, prefabrik, konteyner, plastik lambiri ve pervaz sektöründe faaliyet göstermek üzere 1990 yılında kurulduğunu söyledi. 10 bin metrekarelik alana yayılan ve son teknolojiyle donatılmış tesislerde üretilen dünya standartlarında ve yüksek kalitede ürünlerin yurt içinde ve yurt dışında nihai tüketiciyle buluşturulduğunu kaydeden Soslu firmanın sıfır hata hedefiyle üretim yaptığını ifade etti.

VALİ ALTIPARMAK'TAN KAYMAKAM BOYLU'YA ZİYARET

Pasin Ovası Katı Atık Düzenli Depolana Tesisi açılışının ardından Köprüköy'e gelen Vali Altıparmak önce Çin Tipi Serayı gezdi, daha sonra ise özel bir firma tarafından yapılan petrol istasyonunun açılışına katıldı. Daha sonra Kaymakamlığa geçen Vali Altıparmak burada Kaymakam Ersin Boylu ile bir süre görüştü.

Vali Altıparmak'ın Köprüköy ve Pasinler ilçelerindeki programlarına İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu'da hazır bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Köprüköy Pasinler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title