Haberler

Vali Altıparmak, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Ahmet Altıparmak, Tekman ve Karayazı ilçelerine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Ahmet Altıparmak, Tekman ve Karayazı ilçelerine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekman ilçesini ziyaret eden Vali Altıparmak ve beraberindekiler, ilçenin problemleri ve kamu yatırımları hakkında Kaymakam Ahmet Adanur'dan brifing aldı.

Brifingin ardından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve muhtarların katıldığı toplantı bölümüne geçen Altıparmak, sorunları yerinde görmek üzere ilçeye geldiğini söyledi.

İlçede elektrik kablolarının yer altına alınmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Altıparmak, şöyle devam etti:

"Bizatihi sorunları yerinde görelim, ben sizi göreyim, siz beni görün ve sizleri dinleyelim istiyorum. Dağ yolundan geldik. Bu yolun asfalt olması ciddi derecede sizleri de rahatlatacaktır. İlçede eğitimle ilgili 101 tane derslik yapılıyor. İhtiyaç olan liselerin temelleri atılmış, devam ediyor. Tekman'da elektrik kablolarını yerin altına almak fevkalade güzel bir şey olmuş. Japonya'da en dikkatimi çeken şey, Tokyo'da bütün kablolar havadan gidiyor. Her yerde kablolar var. Burada kabloların yerin altına alınıyor olması fevkalade güzel bir şey. Yüzde 92'lerde olan eğitim seviyesi gayet iyi. Çocukları, özellikle kız çocuklarını okutma noktasında güzel gelişmelere şahit olduk. Her biri farklı bir meslek sahibi olduğunda gurur duyacaksınız.  Bu çocuklar, burada doğmuş, okul sıkıntılı olmuş, coğrafya sıkıntılı olmuş, iklim sıkıntılı olmuş. Kış uzun ama bunu biz lehimize çevirebilmemiz lazım. Kışın uzun olması çocuğun okuyabilmesi demektir. Daha fazla eğitilebilmesidir. Dışarıda daha az zaman geçirmesi demektir. Daha fazla ders çalışması ve dershanede daha fazla zaman geçirmesi demektir" dedi.

Muhtarların sıkıntılarını dinleyen Altıparmak, Karayazı ilçesine geçerek, Kaymakam Murat Özdemir'den kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda muhtarlarla bir araya gelen Vali Altıparmak, onların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümünde devlet olarak gereğini yapacaklarını ifade etti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Altıparmak Karayazı Tekman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title