Haberler

Vali Altıparmak, İl Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Ahmet Altıparmak'ı İl Emniyet Müdürlüğü protokol girişinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Amirleri karşıladı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile Müdürlük Makamında bir süre görüşen Vali Ahmet Altıparmak daha sonra Emniyetten sorumlu Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata ile birlikte çalışmalar hakkında şube müdürlerinden brifing aldı.

Toplantı sonunda Emniyet teşkilatı müdür ve amirlerine Vali Ahmet Altıparmak, Denizli'nin her alanda en yaşanabilir ve güvenli bir il olduğunu belirtti. Altıparmak, "Denizli İlimiz sanayisi, ekonomisi, turizmi ve kültürel zenginlikleri ile gelişmişliğini ispat etmiş illerimizden biri olmasının yanında huzur ve sükünetin de hakim olduğu güzide bir şehrimiz. Tabi Denizli insanının bu çalışkanlığı, ülke ekonomisine olan katkısı ve sosyal gelişmişliği siz emniyet teşkilatı mensuplarımızın fedakar ve özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. Sizleri, bu huzur ve sükünet ortamının sağlanmasındaki mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Denizli'de sağlanan huzur ortamının devamı ile genel asayişte yaşanabilecek sorunlara karşı bundan sonra atacağımız adımları hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantının ardından Altıparmak ve Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Hüseyin Namal Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title