Haberler

Vali Altıparmak: "Erzurum'da Karamsar Değil, Pozitif Bir Algı Oluşturuldu"

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yapmayı planladıkları programı yurt dışı programı nedeniyle bugün gerçekleştirebildiklerini belirterek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Basın temsilcilerinin katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Vali Altıparmak, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

2015 yılının Erzurum açısından verimli geçtiğini ifade eden Vali Altıparmak, "Geçen süreçte huzurlu bir ortamda çalışma ortamı bulduk. Yaşanan küçük aksaklıklara rağmen 2015 şehrimiz açısından başarılı bir yıl olarak geride kaldı. Kamu kurumlarıyla birlikte Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve STK'larla ortak hareket ederek şehir adına önemli projelerle işbirliği yaptık. Palandöken ve Tabyaları önceledik. Şehrin yöneticileriyle birlikte Andora'da kış turizmi noktasında önemli temaslarda bulunduk. Reklam ve tanıtım noktasında çok ciddi çalışmalar yapıldı. Bugün turizm konusundaki verilerde belki ciddi rakamsal bir artış yaşamadık ancak yaşanan olumsuzluklara rağmen mevcudu koruyabildik" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Erzurum için bir şans olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, yapılan başarılı çalışmalarda şehirde var olan karamsarlık tablosunun pozitif bir algıya dönüştürüldüğünü söyledi.

Erzurum'un bir çok alanda ciddi potansiyele sahip olduğunu ve var olan bu potansiyeli harekete geçirmek adına projeler geliştirildiğini ve önümüzdeki süreçte bu çalışmaların artırılarak devam ettirileceğini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Gazeteciler Günü Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title