Haberler

Karabük Valisi Alimoğlu, KBÜ'yü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Valiler Kararnamesi ile Karabük'e atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesini ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Karabük'e atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesini ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal'ı makamında ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu'nu Rektörlük önünde Ana Mehteran Takımı karşıladı.

Ana Mehteran Takımının çaldığı marşları memnuniyetle dinleyen Vali Orhan Alimoğlu " Mehter bizim kültürümüzün, medeniyetimizin ana unsurlarından bir tanesidir. Kız erkek ayırımı yapmadan iyi işlerde yarışmaya devam edelim. Sizleri canı gönülden kutluyorum" dedi.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal "Karabük halkı ile birlikte yakaladığımız üniversite başarısını sizlerin de katkısı ile artırarak üniversitemizi hem ülkemiz hem de dünyada rekabet edebilecek bir üniversite konumuna getireceğiz. Görevinizde başarılar dilerim, tekrar hoş geldiniz" dedi.

Rektör Burhanettin Uysal'a duygu ve düşünceleri için teşekkür eden Vali Alimoğlu " Süratle Karabük'ü tanımaya çalışıyorum. Şu ana kadar ki izlenimlerimiz; Karabük denilince KARDEMİR, Üniversite, Kardemir Karabükspor ve Safranbolu akla geliyor. Benim gözümde zaten her işin temeli eğitim ve gençlerdir. Gençlerimize verdiğimiz emeklerin karşılığını zaten ileride onlar fazlası ile ödüyorlar. Üniversite bizim gözbebeğimiz, Karabük'ün eğitimdeki başarısı gayet iyi seviyelerde. Eğitimdeki başarıyı geliştirerek daha iyi yerlere gelmesi için bizler de nöbetimiz süresince gayret göstereceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Alimoğlu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title