Haberler

Vali Alimoğlu, Huzurevinde Yaşlılarla İftar Yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Yücel Huzurevinde iftar programı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Yücel Huzurevinde iftar programı düzenlendi.

Yücel Huzurevinin bahçesinde düzenlenen iftar programına, Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Hasan Doğan Sevgi Evlerinde kalan öğrenciler katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Orhan Alimoğlu "Büyüklerimizin bundan sonraki ömürlerinde sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyorum. Mübarek Ramazan ayınızı ve akabinde kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

İftar sonrası Yücel Huzurevi sakinleri ve Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çay içen Vali Alimoğlu onlarla sohbet etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serhat Tezsever Orhan Alimoğlu Hasan Doğan Durmuş Ali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title