Haberler

Vali Al: "Devletimiz, Vatandaşı ile Arasına Mesafe Koymayan, Ona Tepeden Bakmayan Bir Anlayışa...

Osmaniye Valisi Kerem Al, Düziçi ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Osmaniye Valisi Kerem Al, Düziçi ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Düziçi Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda konuşan Al, "Devletimiz, vatandaşı ile arasına mesafe koymayan, ona tepeden bakmayan bir anlayışa sahiptir" dedi.

Toplantıda muhtarların talep ve sorunlarının dinleneceğini belirten Al, "Sizin huzurunuz, birliğiniz ve beraberliğiniz devam ettiği sürece talepleriniz en kısa sürede sonuçlandırılır. Biz devlet görevlilerine düşen, bu milletin kaynaklarını sizler için kaliteli hizmete dönüştürmektir. Devletimiz, vatandaşı ile arasına mesafe koymayan, ona tepeden bakmayan bir anlayışa sahiptir. Bizler de bu anlayışı ilimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde hakim kılmaya çalışıyoruz. Sizlerin bize ilettiğiniz talepleri, imkanlar ölçüsünde değerlendirmeye çalışacağız. Hükümetimiz bizlere her konuda destek veriyor. Osmaniye'nin tüm talepleri dikkate alınıyor. Osmaniye Milletvekillerimiz de bu konuda canla başla çalışıyorlar" dedi.

Vali Kerem Al ve protokol mensuplarını Düziçi'nde ağırlamaktan şeref duyduğunu ifade eden ilçe Kaymakamı Mustafa Koç, ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Programda konuşan AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Devlet millet kaynaşmasının, bir ve beraber olmanın yansımasını hep beraber temin etmeye çalıştıklarını kaydederek, milletin hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade etti. Önal, "Biz de bütçe imkanlarımız doğrultusunda milletimize en güzel hizmeti sunabilmenin gayret içerisindeyiz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Al, Düziçi merkez ve köy muhtarlarını sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantı sonunda konuşan Vali Kerem Al, zaman zaman bu tür toplantıların gerçekleştirileceğini belirterek, iletilen tüm sorun ve taleplerin değerlendirmeye alınacağını ve imkanlar ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak kaydıyla, çözüm getirme gayretinde olacaklarını belirtti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerem Al Osmaniye Düziçi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title