Haberler

Vali Aktaş, Gazeteciler ile Bir Araya Geldi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan halk oylaması ile ilgili olarak gazeteciler ile bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Valilik Toplantı Salonunda 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan halk oylaması ile ilgili olarak ilk toplantısını kentte görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek gerçekleştirdi. Vali Aktaş burada yaptığı açıklamada katılımcı basın mensuplarına teşekkürlerini ileterek, "Hepinizin bildiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa değişikliği teklifinin imzalamasının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından halk oylaması 16 Nisan tarihinde yapılacağı açıklandı. Bizlerde Nevşehirli Valiliği olarak halk oylaması öncesinde gerekli çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın halk oylamasına güvenli ve huzurlu bir ortamda katılması için güvenlik önlemlerimizi alacağız. Bu süreci en güzel bir şekilde geçilmesi amacıyla da 24 saat düzeni ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada halk oylaması ile ilgili olarak ilk toplantımızı gazeteci arkadaşlarımız ile yapıyoruz. Çünkü sizler daha önce birçok kez seçim çalışmalarını yakından takip ettiniz. Sizlerin de görüşleri bizler için son derece önemlidir. Görülecek olan eksiklikleri bizler ile paylaşırsanız sevinirim" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu İlhami Aktaş Nevşehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title