Haberler

Vali Aksoy Dicle İlçesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Dicle İlçesini ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Dicle İlçesini ziyaret etti.

Ziyarete, Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü katıldı.


Vali Aksoy'u ve beraberindekileri Kaymakam Remzi Kattaş, Dicle Belediye Başkanı Abdulsamed Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Jn. Yzb. Nuri Dilek, İlçe Emniyet Amiri Fatih Irmak karşıladı.

Karşılama sonrası Vali Aksoy ve beraberindekiler Dicle Kaymakamlığı'na geçti. Kaymakamlık makamında sunulan brifingin ardından Vali Aksoy ve beraberindekiler İlçe Adliyesini ziyaret edip İlçe Cumhuriyet Savcısı Funda Ergişi ile bir süre görüştü. Daha sonra ilçede yapımı devam eden spor salonu ve anaokulu inşaatlarında incelemelerde bulunuldu. İncelemelerin ardından Dicle Belediyesi'ne geçildi. Burada Belediye Başkanı Abdulsamed Bilgin tarafından karşılanan Vali Aksoy ve beraberindekiler, Belediye Başkanlığı makamında bir süre görüştüler.


Belediye ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Amirliği'ne ziyarette bulunuldu. Burada İlçe Emniyet Amiri Fatih Irmak tarafından karşılanan Vali Aksoy ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü hakkında bilgi aldıktan sonra ayrıldılar. İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından ilçe noterliğine uğrayan Vali Aksoy, buradaki çalışmaları da yerinde inceledi. İncelemelerin ardından Dicle Kral Kızı Barajı'nı ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler buradaki çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Aksoy ve beraberindekiler, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçtiler. İlçe Jandarma Komutanı Jn. Yzb. Nuri Dilek tarafından karşılanan Vali Aksoy, burada kısa brifing aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İbrahim Yılmaz Hüseyin Aksoy Diyarbakır Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title