Haberler

Samsun Valisi Aksoy'a Öğrencilerden Ziyaret

Güncelleme:

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u, Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Namık Alkan ve öğrenciler ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy'u Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Namık Alkan ve öğrenciler ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alkan, 2 Nisan ve 2 Mayıs arasında otizm farkındalık ayı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Otizmin toplum tarafından fazla bilinmeyen engel türü olduğunu belirten Alkan, "Bu yüzden toplumumuza otizmi daha iyi anlatabilmek, otizme karşı bir farkındalık oluşturabilmek için zaman zaman bu tür etkinlikler tertip ediyoruz. Okul olarak düzenlediğimiz etkinliklere vermiş oldukları desteklerden dolayı Valimiz Hüseyin Aksoy'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aksoy ise, Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri ve öğrencilerine yapacakları çalışmalarda başarı diledi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Kızılot Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title