Haberler

Vali Akpınar'dan Evi Yanan Aileye Ziyaret

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, evine yanan aileyi ziyaret etti.

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, evine yanan aileyi ziyaret etti.

Vali Akpınar, eşi Dr. Nihal Akpınar, Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Şinay ve mütevelli heyetinden sivil toplum kuruluşu temsilcisi Münevver Geyik ile birlikte merkez Aşağıköy'de yaşayan Burak ve Müşerref Çay çiftini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Küplü köyünde kiracı olarak oturdukları evleri yanan Çay ailesi ile görüşerek durumları hakkında bilgi alan Vali Akpınar, "Can kaybının olmaması tek tesellimiz. Ailemizin mağduriyetini gidermek ve yardımcı olmak görevimizdir. Devlet olarak aileye nakit ve kömür yardımında bulunduk. İş imkanı sağlamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının geri ödemeli iş kurma projesinden yararlanması için gerekli desteği vereceğiz. Yangında eşyaları kullanılamaz hale gelen ailemize eşya yardımında bulunan hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.

Aileye çeşitli hediyeler veren Vali Akpınar, köy muhtarı Hanefi Acur ve köylülerle de bir süre sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Akpınar Can Tortop Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title