Haberler

Vali Ahmet Hamdi Nayir: Osb'ler İşbirliği Kültürünü Artırıyor

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Teşekkül Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Teşekkül Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Koyak ile ve OSB Müteşebbis Teşekkül heyeti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda yapılan seçim sonucunda 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir getirildi.

Kütahya'daki ilk OSB toplantısını yaptığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Yürttüğümüz görevler içerisinde ilimize gelen yatırımların önünü açan çalışmaların ve kararların önemli bir değeri var. En yüksek görev tatminini bu görevlerimiz sağlıyor. Önünü açtığınız yatırımcıların burada binalarını görünce büyük mutluluk duymuşsunuzdur. Bu tür çalışmalar işbirliği kültürünü de beraber getiriyor. Tartışarak, doğruyu bularak, gerekçelendirerek en güzel kararların alınmasını sağlıyor. Ülkemizdeki işbirliği kültürünün de gelişmesine vesile oluyor. Bundan sonraki toplantılarımızda da her arkadaşımızın fikrine itibar ederek, değerlendirerek, doğruyu bulma yönünde herkesin gayretini isteyerek, çalışmayı beraber yapacağız" diye konuştu.

Toplantıda 1. dönem Denetim Kurulu Raporu, gelir-gider, bilanço ve ekleri ile 1. Dönem YMM ara raporu konuları görüşülerek karara bağlandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Hamdi Nayir Kamil Saraçoğlu Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title