Haberler

Vali Ahmet Hamdi Nayir: Aldığımız Tüm Kararlar Adaletli Olmalı

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, göreve başlamasının ardından ilk İl Encümen Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, göreve başlamasının ardından ilk İl Encümen Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda encümen üyeleriyle bir araya gelen Vali Nayir, "Bir konuda karar verdiğimizde bundan sonra gelecek konularda da aynı şekilde karar verebileceğimizi hesaba katarak bakmamız lazım. Yalnızca karar verdiğimiz olayı değil, 'bundan sonraki gelecek aynı kararlara da aynı şekilde karar verebilecek miyiz' diye bakıp, öyle değerlendirmemiz lazım. Burada bir mesuliyeti paylaşıyoruz. Dolayısıyla bunların hepsinin kanun önünde, vicdan önünde bir hesabı var. Onun için arkadaşlarımızı sıkıntıya sokmayacak hazırlığı yapıp, ona göre değerlendirmemizi yapmamız lazım. Yarın burada olmadığımız zaman, geriye dönüp baktığımızda doğru yapmışız, hakkaniyetli ve adaletli yapmışız diyeceğimiz bir durumumuz olsun" diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan İl Encümen Toplantısı gündemde yer alan konuların görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Kütahya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

ABDULLAH:

İNŞALLAH UYGULAMALARINI DA GÖRÜRÜZ SAYIN VALİM İNŞALLAH! SİZDEN ÖNCEKİ VİCDAN ASKIYA ALINDI ADİL OLMAYAN KARARLAR ALINDI O KONAKTA! İNŞALLAH GÖRÜRÜZ!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title