Haberler

Vali Ahmet Deniz, Bayram Mesajı Yayımladı

Güncelleme:

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, yayımladığı mesajda, "Kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama birlikte giriyoruz." dedi.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama birlikte giriyoruz" dedi.

Vali Deniz mesajında, şu ifadeleri kullandı: "En temel değerlerimizden olan dini ve milli bayramlarımız; insanları ortak duygu ve düşüncelerde buluşturan, toplumsal birlik ve beraberliğimizi sağlayan, küskünlerin barışmasına, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı özel günlerimizdir.

Ardahan Valisi olarak bu özel günlerden birisi olan Ramazan Bayramının huzur ve mutluluk içinde geçmesi temennisiyle tüm Ardahan halkının, çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin bayramını en samimi duygularla kutlar, selam ve saygılarımı sunarım." - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Bayram Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title