Haberler

Vali, Ağlayan Öğrencileri Teselli Etti

Elazığ İbrahim Gök Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Vali Ömer Faruk Koçak'a, karnelerini verdiği 7- C sınıfı öğrencileri de yazdıkları mektupları verdi. Vali Kocak, teşekkür ve takdir alamayınca ağlayan öğrencileri teselli etti.

Eğitim-öğretim dönemi sonunda Elazığı İbrahim Gök Ortaokulu'nda düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Koçak, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, okulu yaptıran işadamı avukat İbrahim Gök, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler, öğretmenleri için yazdıkları şiirleri okudu. Daha sonra 7-C sınıfına geçen Vali Koçak, öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne dağıtımından sonra öğrenciler de yazdıkları mektupları Vali Koçak'a verdi. Bu sürpriz karşısında çok sevinen Koçak, mektuplardan birini alarak, bunu yazanın okumasını istedi. 8'inci sınıfa geçen Büşranur Bayrak, Vali Koçak için yazdığı mektubu okuyarak, kendisini çok sevdiğini söyledi.

Vali Koçak, öğrencilerin sadece sınıftaki başarılarıyla değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, "Onların hayatın diğer alanlarındaki başarıları, başarısızlıkları da önemli. Başarısızlık da aslında insan için gereklidir. Büyük lider olabilmek için muhakkak bir başarısızlık veya travma yaşaması gerektiğini ve başarısızlığı yaşamayan insanların da, bir anlamda eksik olduğunu söylüyorlar. Başarısızlığın da ciddi bir tecrübe olduğunu bilmemiz lazım ama başarısızlıktan ve hatalardan ders aldığımızda hayata daha iyi hazırlanıyoruz. Ben karne alan öğrencilerimize ve öğretmenlerine iyi bir tatil ve üstün başarılar temenni ediyorum. Tatili iyi dinlenerek ve önümüzdeki döneme zihinsel ve bedensel olarak iyi hazırlanarak geçirmelerini diliyorum" dedi.

Vali Koçak, takdir veya teşekkür belgesi alamadığı için ağlayan öğrencileri teselli ederek, çeşitli hediyeler verdi. - Elzığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gök Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title